Monday, April 24, 2023

Vanaf vandaag ontvangen klanten bij hun bestelling bij ons bedrijf een gratis digitaal visitekaartje. Dit is een handige en moderne manier om jouw contactgegevens te delen met anderen. Het digitaal visitekaartje is volledig aanpasbaar en bevat alle belangrijke informatie zoals jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Je kunt er ook een foto aan toevoegen en links naar jouw sociale media-profielen.

Het enige wat je hoeft te doen om jouw gratis digitale visitekaartje te ontvangen, is een bestelling plaatsen bij ons bedrijf. En daarbij aanvinken dat je graag gebruikt maakt van deze service.

We hopen dat deze nieuwe toevoeging aan onze service ervoor zorgt dat klanten nog gemakkelijker en professioneler contact kunnen leggen met hun zakelijke relaties en vriendenkring.

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat deze nieuwe service mogelijk wordt gemaakt door onze partner QuickvCard.eu. QuickvCard.eu is een toonaangevend bedrijf in het ontwikkelen van digitale visitekaartjes en we zijn blij om met hen samen te werken om onze klanten deze extra service te bieden.

QuickvCard.eu biedt een gebruiksvriendelijk platform waarmee klanten hun digitale visitekaartje gemakkelijk kunnen ontwerpen en delen. Het platform is snel en eenvoudig te gebruiken, en biedt tal van aanpassingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw digitale visitekaartje perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe service onze klanten zal helpen om nog meer uit hun zakelijke en persoonlijke netwerken te halen. Het digitale visitekaartje is een handige en moderne manier om jouw contactgegevens te delen en we zijn trots om deze service aan onze klanten aan te bieden via QuickvCard.eu.


« Terug